Mitt namn är Christopher Nilsson och är en IT-utvecklare bosatt i Stocholm. Mina ganska o-unika intressen är entreprenörskap, hållbarhet, teknik, DIY, träning och hälsa. Så detta riskerar att bli en blogg likt många andra. Det jag hoppas sticka ut från mängden med är - att lyckas knyta ihop de olika delarna. Att ge så många aha-upplevelser till läsaren som möjligt.

Aha!

Som små barn fick vi ofta nya aha-upplevelser. Aha, är det så man knyter sina egna skorsnören! Aha, är det därför som fåglarna flyger iväg över vintern? Aha, är det så en motor fungerar? Under en aha-upplevelse knyter man ihop kunskap för att skapa en insikt. Ju äldre vi blir desto färre verkar dessa insikter ske. Vi hamnar lättare i rutin och slutar ifrågesätta våra perspektiv. Konstigt tycker jag, för ju äldre vi blir ju fler öppna trådar av kunskap har vi för att kunna knyta samman fler aha!

Så häng med på det här försöket att utmana vad vi vet och dela tankar om allt mellan himmel och jord!

Med det sagt hoppas jag verkligen att du får med dig något från att läsa den här bloggen, och jag hoppas även att få höra om dina aha-upplevelser längre fram.

Vill du nå mig gör du det enklast via: